FINESSTEL 
LTD
______________
Etusivu Toiminta Kouluttajat Yhteydet Sivukartta
______________ ______________ ______________ ______________ ______________
05.07.2020 11:06 [Suomeksi] [In English] [En Español]
 
Dokumentteja
Nicaraguan telecenter-selvitys. Finesstel on... >>Lue lisää


Espanjankielinen kännykkäkirja. Finesstel on... >>Lue lisää


Kaikki Dokumentit
Tapahtumia
Kaikki tapahtumat

Finesstel Oy on erikoistunut tietotekniikan ja tietoliikennetekniikan koulutukseen, konsultointiin ja julkaisutoimintaan.Finesstelin tehtävänä on kehittää tietoyhteiskuntaa tarjoamalla alan korkealuokkaisia palveluita. Yrityksen visiona on luoda yhä kehittyneempi tietoyhteiskunta niin Suomessa kuin muuallakin, aina syrjäisimpiä seutuja myöten. Finesstelin periaatteena onkin olla mukana mahdollistamassa jokaiselle kansalaiselle tietoyhteiskunnan hyödyt.

Yrityksen toimitusjohtajalla Jyrki "Jype" Penttisellä on vahva kokemus alan kehityksestä sekä kouluttajana toimimisesta. Hän on kirjoittanut useita tietoliikenneaiheisia kirjoja suomeksi, englanniksi sekä espanjaksi.

Finesstelin tietotekniikkatarjonta kattaa niin toimisto-ohjelmistojen koulutuksen kuin Internet-sivustojen suunnittelun. Koulutus ja konsultointi järjestyy suoraan Finesstelin ohjelmistovastaavan, Pertti Penttisen kautta.
Langattoman viestinnan kouluttajakoulutus Tietokoneen ajokortti Tietokoneen ajokortti
Finesstel Oy tekee yhteistyötä mm. TIEKE ry:n kanssa langattoman viestinnän tutkinnon kehittämiseksi sekä järjestää tietokoneen ajokortti -tutkintoja.

langattoman viestinnan kurssi
Langattoman viestinnän kouluttajakoulutus -kurssilla opitaan mm. käyttämään matkaviestimiä liikkuvassa toimistossa sekä ymmärretään langattoman viestinnän moninaiset mahdollisuudet niin yrityksen kustannustehokkaan toiminnan kannalta kuin yksilönkin näkökulmasta.

Finesstelin uusin julkaisu, Tietoliikennetekniikka, on nyt saatavissa suurimmista kotimaisista kirjakaupoista ja WSOY:n kautta. Kaksiosainen kirjasarja kuvaa käytännönläheisesti sekä langattomien että kiinteiden verkkojen toiminnan. Kirja soveltuu opiskelumateriaaliksi alan oppilaitoksiin yhtä lailla kuin tietoliikenneyritysten henkilökunnan yleistietojen päivittämiseen.
______________
  © Finesstel Ltd. 2003-2008